Benvolguts clients,

Davant l’excepcionalitat de les mesures que les autoritats competents estan prenent relacionades amb el COVID19 i amb l’objectiu de seguir en constant comunicació amb tots els nostres clients, us informem que continuem a la vostra disposició per telèfon o correu electrònic:

93 317 5098
info@viatgi.com

Per descomptat els emails personals dels empleats de VIATGI segueixen operatius i podeu utilitzar-los per a qualsevol consulta sobre els expedients que ja tingueu en tràmit. Per a noves operacions preguem utilitzar l’anterior.

Desitgem que aquesta situació torni a la normalitat com més aviat millor i us agraïm la vostra comprensió en aquests moments únics.

VIATGI
#yomequedoencasa

– – –

Queridos clientes,

Delante de la expecionalidad de las medidas que las autoridades competentes están tomando relacionadas con el COVID19 y con el objetivo de seguir en constante comunicación con todos nuestros clientes, os informamos que continuamos a vuestra disposición por teléfono o correo electrónico:

93 317 5098
info@viatgi.com

Por supuesto los emails personales de los empleados de VIATGI siguen operativos y podéis utilizarlos para cualquier consulta sobre los expediente en trámite. Para nuevas operaciones os pedimos utilizar el anterior.

Deseamos que esta situación vuelva a la normalidad lo antes posible y os agradecemos vuestra comprensión en estos momentos únicos.

VIATGI
#yomequedoencasa